Practica voor het schoolvak biologie
- Aantonen van voedingsstoffen in voedingsmiddelen
- Afbraak van waterstofperoxide door enzymen
- Beperkende factoren fotosynthese
- Bouw van een varkensoog (anatomiepracticum)
- Bouw van een zoogdierhart (anatomiepracticum)
- Cellen van wangslijmvlies (microscopie)
- Conditiegetal bepalen met steptest
- DNA isoleren uit een kiwi
- Gedrag bij krekels
- Gedrag bij pissebedden
- Groei en ontwikkeling bij bonen
- Invloed van de temperatuur op enzym amylase
- Invloed van de temperatuur op enzym katalase
- Invloed van koken op vitamine C-gehalte
- Invloed van traanvocht op bacteriekolonies
- Kieuwen van een vis (anatomiepracticum)
- Kleur en stevigheid bij planten (osmose)
- Mitose in een worteltop (microscopie)
- Nabootsen kaasproductie
- Plantenhormonen
- Populatiegrootte bepalen
- Proeven met smaak- en reukzin
- Spierballen
- Vitale longcapaciteit bepalen
- Yoghurt maken
If we knew what it was we were doing, it would not be called research, would it?
Einstein